Verfpoint.nl is de webshop voor uw verf

Verfpoint.nl is de webshop waar u uw kwaliteitsverf voor een scherpe prijs kunt kopen!

Verfpoint.nl levert betaalbare producten voor iedere schildersklus. Verfpoint.nl heeft al 30 jaar ervaring in de schildersbranche. 1 van de bekende merken is ‘Sikkens’.

Sikkens Rubbol SB Plus

Met de Sikkens Rubbol SB Plus Houtverf kunt u 17 m2 verven per liter. Uiteraard is deze verf in verschillende kleuren leverbaar.

De Sikkens Rubbol SB Plus Houtverf is zeer duurzaam. Het heeft een hoge glans en lang glansbehoud, de vloeiing van de verf is uitstekend, het heeft een hoge dekkracht en de verwerking is prettig. Sikkens Rubbol is door de lange levensduur zeer geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. De SB Plus is leverbaar in standaard wit en lichte kleuren zoals beige, créme, RA 9010 en RAL 9001. Het is ook leverbaar in donkere kleuren zoals groen, blauw, grijs, rood en zwart. Deze buitenverf ‘Sikkens Rubbol SB Plus’ is samen met Sikkens Rubbol XD Gloss de beste Sikkens verf voor uw woning.

Als u een nieuwbouwwoning heeft en als u uw houten onderdelen gaat verven, wordt er aangeraden om voor te lakken met Sikkens Rubbol EPS Plus en af te lakken met Sikkens Rubbol SB Plus. Bij onderhoudswerk op bestaand schilderwerk kunt u als grondverf het beste Sikkens Rubbol Primer of Sikkens Rubbol Primer Extra gebruiken.

De Sikkens Rubbol SB Plus is ook geschikt op voor behandeld metaal en kunststof.

Bestel uw Sikkens Rubbol bij Verfpoint.nl. Voor 15.00 uur bestelt is het product de volgende werkdag in huis. Vanaf €250,- betaalt u geen verzendkosten.