Vuurtafel, een verrijking voor je tuin

Langzaam maar zeker komt de lente opnieuw in het land. Je merkt het aan de krokusjes, die in allerlei kleuren uit de grond schieten, aan de vogels die luidruchtiger hun lied laten horen. Het begint weer te kriebelen, je wilt de tuin weer in. En niet alleen om te werken!

Genieten van de buitenlucht

Met de hogere temperaturen is het, zeker als je wat uit de wind en in de zon zit, buiten al vaak best aangenaam. Het terras roept! In de avonduren ontbreekt het zonnetje, maar gelukkig kun je met een spannend vuurtje zorgen voor de nodige verwarming. En het is nog gezellig ook!

Vuurtafels, warm en gemakkelijk

Een vuurtje zonder dat je met houtblokken hoeft te slepen of met vonken, as en andere rommel blijft zitten, dat zou ideaal zijn. De nieuwe vuurtafels bieden wat dat betreft precies wat je nodig hebt. Geen gedoe, alleen maar plezier. Vuurtafels zijn eigenlijk gashaarden met een leuke opbouw er omheen. Aan- en uitzetten vraagt geen gezwoeg met aanmaakblokjes, het is gewoon een kwestie van de juiste knoppen indrukken. De warmte van een vuurtafel zorgt er voor dat je lekker lang kan genieten van mooie lente- en zomerdagen.

Gezellige vlammetjes

Met het vuur van de vuurtafel van Vivencia Vuur kun je ook in het voorjaar al genieten van de buitenlucht. Bovendien is het ontspannend en gezellig om samen naar de dansende vlammetjes te kijken!