De leukste lifestyle-adressen

leukste-lifestyle-adressen-the-fine-store

Iedere maand in vtwonen: de leukste lifestyle-adressen. We verklappen er hier twee, The Fine Store in Den Haag als eerste verkooppunt van de Hand-&-Eye Studio terracotta lampen en restaurant Keuken in Utrecht met een heerlijke, jawel, keuken.

Happy place
Rolien van der Leeuw, vormgever: ‘Zo lekker, bij Keuken krijg je in plaats van brood met boter heerlijke Flammkuchen geserveerd. Ik kom hier graag met vrienden, even wat eten, gezellig kletsen – de sfeer is lekker los – en zó weer door naar bijvoorbeeld een concert in Tivoli, dat vlak bij is.’

V&A Eveline Maat, ontwerpster en eigenares The Fine Store
Waar kennen we jou óók van? ‘Van By Mölle, een textiellabel dat ik heb opgericht met mijn zus Marianne. En nu een winkel! ‘Ja, ik ben een verzamelaar van bijzondere spullen, hier komt nu alles samen.’ De collectie? ‘Woonaccessoires, meubels en artwork. Net als voor By Mölle is duurzaamheid de belangrijkste pijler; de ontwerpen zijn op verantwoorde wijze gemaakt van natuurlijke materialen. En alles komt van Europese bodem: waarom ver weg gaan als je hier ook zulke mooie materialen en vakmensen kunt vinden?’ Extra trots op? ‘Dat ik het eerste verkooppunt ben van de terracotta lampen van Hand-&-Eye Studio, het werk van een Britse architect.’

Kijk voor nog meer hotpots op ons blog.

Het bericht De leukste lifestyle-adressen verscheen eerst op vtwonen.

…read more