Vrolijk de zomer door

strooigoed-vtwonen-huiscollectie-kussens

De vtwonen huiscollectie is weer aangevuld: dat wordt nog moeilijk kiezen uit al die kussens, kandelaars, krukken en karpetten in vrolijke kleuren. Nú in de (web)winkel!

Streepjescode
Een basic interieur kan dit seizoen best wat kleur gebruiken. Met een gestreept vloerkleed en woonaccessoires in turkoois en blauw geef je je woonkamer dat frisse zomergevoel. Woonidee: een klein vloerkleed, zoals dit ronde exemplaar, hoeft niet per se op de grond te liggen; hang het over de rugleuning en de bank doet mee met dat speelse woongevoel.

Strooigoed
Een aloude stylingwet luidt: één kussen is geen kussen. Dus, strooien maar met die kussens! En wees niet bang voor een felle kleur hier en daar. Het vrolijkt de boel op en zo’n kussenhoes is in een handomdraai te vervangen door een ander dessin of kleur.

Meer zomerse ideeën vind je in vtwonen juli en in onze catalogus.

Styling: Marianne Luning
Fotografie: Anna de Leeuw

Het bericht Vrolijk de zomer door verscheen eerst op vtwonen.

…read more