Zomerhuis

zomerhuis-klamboe-vakantie

Binnen schijnt de zon! Want in vtwonen augustus vind je slimme styling-ideeën waarmee je je huis dat vrije, zomerse gevoel geeft, óók als het weer wat tegen zit. We geven er hier alvast twee weg… iedereen kan het!

Sweet memories
Weet je nog, die zonsondergang?! En oh, die eilandtour tussen de cactussen door! Je verzameling grote en kleine souvenirs brengt je steeds weer terug naar die magische momenten. Speciaal voor de Ibiza-gangers: de naam van de rots Es Vedra in letters. Maar een andere bestemming – of de beginletters van verschillende vakantielocaties – is natuurlijk ook snel gevormd.

Hotel de botel
De hele dag buiten rondhangen en dan ‘s avonds lekker rozig naar bed in je eigen zomerhuis. Onder een klamboe uiteraard. De combinatie van eerlijke materialen – aardewerk, riet, gehaakt katoen – en ton sur ton tinten wit zorgen voor de sfeer van een boetiekhotel.

Styling: Frans Uyterlinde
Fotografie: Jansje Klazinga

Het bericht Zomerhuis verscheen eerst op vtwonen.

…read more