Winnen: 10x handgemaakt vloerkleed van Storebror

storebror-vloerkleed2

Kan jouw slaapkamer, hal of woonkamer wel een beetje kleur gebruiken? Meld je dan aan voor de Home Deco nieuwsbrief en maak kans op een handgemaakt kleed van het merk Storebror. Wij mogen 10 exemplaren weggeven!

Gerecycled materiaal
De kleden van Storebror worden gemaakt in India van restmateriaal van kleding en van restpartijen stof. Hierdoor is elk exemplaar anders en uniek. Een perfect voorbeeld van gebruikte materialen in een nieuw jasje. Het multicolor kleed is fijn voor warme voeten en vrolijkt meteen de ruimte op. Daarnaast is hij heel slijtvast, hij gaat dus jaren mee. De afmetingen van het kleed zijn: 175 × 90 cm.

Scandinavische woonaccessoires
Het Nederlandse interieur merk Storebror heeft een passie voor Scandinavische lifestyle en mooie, duurzame producten. ‘Storebror’ is Zweeds voor grote broer. Hun sleutelwoorden zijn dan ook: stoer, robuust, puur, traditioneel maar toch modern. Dit alles zie je terug in hun producten, ook in de vloerkleden.

multicolor-vloerkleed-storebror

Meld je aan en win!
Wil jij kans maken op dit vloerkleed van Storebror? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Onder alle nieuwe aanmeldingen verloten wij 10 vloerkleden.

In de Home Deco nieuwsbrief word je maandelijks op de hoogte gehouden van de laatste trends, acties en nieuwtjes op het gebied van huis en tuin.

Het bericht Winnen: 10x handgemaakt vloerkleed van Storebror verscheen eerst op vtwonen.

…read more