Luxaflex: spelen met licht

raambekleding-Luxaflex-rolgordijn-keuken

Met daglicht breng je sfeer in huis. En raambekleding speelt hierin natuurlijk een grote rol. Ben jij in voor een nieuwe look in huis? Luxaflex weet raad.

Wat past bij jou?
Zoveel huizen, zoveel smaken; de keuze is reuze op het gebied van raambekleding. Ga jij voor jaloezieën, rolgordijnen of misschien wel voor Duette® Shades? Belangrijk om te weten is dat elke ruimte van je huis om een specifieke aanpak vraagt. Benieuwd welke raambekleding bij jou past? Lees meer.

Comfortabel de zomer in
De zomer is hét seizoen om veel tijd buiten door te brengen, maar niet iedereen houdt ervan om vol in de zon te kunnen zitten. Terrasoverkappingen, loungesets, parasols bieden daarbij uitkomst en laten je zo comfortabel mogelijk in de tuin vertoeven. Ook een koel huis mag niet vergeten worden, wel zo fijn als je even aan de brandende zon wilt ontsnappen. Er zijn daarom ook voldoende mogelijkheden voor een behaaglijke zomer binnenshuis. Ontdek meer tips voor een comfortabele zomer.

Wist je dat …
… je met raambekleding ook energie kunt besparen?

raambekleding-Luxaflex

Bij vtwonen zijn we groot fan van functionele en tegelijkertijd mooie raambekleding. Dit zijn onze favorites.

Wil je de Luxaflex-collectie in het echt zien? Bekijk de verkooppunten bij jou in de buurt.

Het bericht Luxaflex: spelen met licht verscheen eerst op vtwonen.

…read more