Kleur is identiteit

Kleur & identiteit, hoe zit dat nu precies? Global Colour Expert Stephanie Kraneveld licht het vanavond toe in aflevering 3 van Flexa TV. Alle facetten van kleur worden meegenomen waarbij je kan denken aan kleur en ervaring, kleur en cultuur én kleur in het interieur. Alles bepaalt uiteindelijk jouw kleurvoorkeur. In deze aflevering zal ook blogexpert Kirsten Jassies vertellen over de do’s & dont’s van bloggen. Kijken dus!

House of Colours
Begin juli deden wij al verslag van de opening van het Flexa Creations House of Colours aan de Van Baerlestraat 76 in Amsterdam. Niemand minder dan Victoria Koblenko opende de deuren van deze tijdelijke pop-up shop. Tot en met 26 juli kun je hier zelf de kleuren uit de vier nieuwe Flexa Creations-thema’s én de trendcollectie van Victoria Koblenko beleven. Er is een Colour Reading room waar jouw kleurpalet digitaal tot leven komt door een paar eenvoudige vragen te beantwoorden.

Aflevering 3 van Flexa TV niet missen? Kijk vanavond om 19.00 hier op vtwonen.nl de nieuwe aflevering van Flexa TV door stipt om 19.00 op onderstaande play-button te klikken. De aflevering duurt ongeveer 20 minuten. Net gemist? Kijk dan alle afleveringen nog eens na op het YouTube kanaal van Flexa!

Meer informatie over het Flexa Creations House of Colours, kleurlezingen en kleurinspiratie vind je op flexa.nl/houseofcolours.

Het bericht Kleur is identiteit verscheen eerst op vtwonen.

…read more