Wonen met kinderen

wonen-met-kinderen-samen-koken-keuken-zwart-wit

Wonen met kinderen hoeft niet serieus, maar ook niet overdreven speels te zijn. Het geheim? Een mix van slimme Ikea meubels die tegen een stootje kunnen en old school elementen als gymtoestellen, XL letters en een schoolbord. Zo is iedereen blij, klein én groot.

In de hoek
Tekenen én werken doe je samen op één plek. De handige opbergvakken bieden plek aan teken-spullen, paperassen en kantoorartikelen. Posters van oude letters, landkaarten en tekeningen zorgen voor een mooi grafisch effect.

Samen koken

Handig, een keukeneiland dat je naar eigen inzicht kunt indelen. Dat kan met het nieuwe keukensysteem Metod, waarbij je eindeloos met kastelementen kunt variëren. Zoals een verlaagd deel waardoor kinderen makkelijk bij het werkblad kunnen. Handig tijdens het bakken van taarten of cupcakes!

Meer ‘wonen met kinderen’ ideeën in vtwonen juli.

Styling: Cleo Scheulderman
Fotografie: Alexander van Berge

Het bericht Wonen met kinderen verscheen eerst op vtwonen.

…read more