Je eigen vtwonenhuis

vtwonen_gevel_middengrijs

vtwonen is meer dan een tijdschrift! En daarom binnenkort bij jou in de buurt te koop: het vtwonen nieuwbouwhuis! Samen met AM en BAM Woningbouw maakte vtwonen het gevelontwerp van een modern, basic huis. Helemaal in vtwonen-stijl.

V&A Cleo Scheulderman, stilist bij vtwonen

Hoe zijn jullie van start gegaan?
‘Architect Benedict Kraus van AM en ik zijn dit project begonnen met een inspiratiesessie. Ik had op Pinterest allerlei mooie beelden van huizen verzameld die als inspiratiebron voor het te ontwikkelen vtwonenhuis konden dienen.’

Welke kenmerken zal het vtwonenhuis hebben?
‘Het is vooral een eigentijds en stoer huis. Met een plat dak en buitenmuren in een mooie grijze tint. De toekomstige bewoner kan straks kiezen uit drie grijstinten: antraciet, midden- en lichtgrijs.’

Materiaal gebruik?
‘Behalve steen ook veel hout of duurzame materialen met een houtlook. Kortom, basic met een twist, en daarmee helemaal vtwonen!’

Stenen gevel in middengrijs

vtwonen_gevel_antraciet
Stenen gevel in antraciet

vtwonen_gevel_lichtgrijs
Stenen gevel in lichtgrijs

“Een vtwonenhuis met een vtwonen keuken en vtwonen servies en vtwonen gordijnen en vtwonen vloer… Puur geluk voor de echte vtwonen-fans!”

vtwonen_lage_aanbouw
De lage aanbouw wordt uitgevoerd in een donkere, warme houtlook

En waar wil jij vtwonen?
Kijk op de website van het vtwonenhuis en geef aan waar jij graag zou willen dat de vtwonenhuizen gebouwd zullen worden. Je kunt ook aangeven welke verfkleuren van het metselwerk en materiaalcombinaties jou het meest aanspreken. En wie weet worden de vtwonenhuizen binnenkort in jouw buurt gebouwd.

Het bericht Je eigen vtwonenhuis verscheen eerst op vtwonen.

…read more