Alles voor je slaapkamer

vtwonen_basic_fun

vtwonen is meer dan een tijdschrift! En dat laten wij jou deze week zien met 8 verschillende blogs over onze huiscollectie. Van meubels tot aan buitentegels, met deze collectie kun je heerlijk mixen en matchen in elke woonstijl. Voor ieder wat wils. Met deze keer.. slapen!

Fris wit en lekker stoer: meubels voor je slaapkamer. Een bed met extra hoog hoofdbord, nachtkastjes, een dressoir en een kledingkast in twee formaten. Maak het bed op met het fijnste beddengoed en ontspannen maar!

Kussenhoes Basic Fun

Kussensloop Momo Grey

vtwonen_momo_white

Kussensloop Momo White

Alles voor in je slaapkamer is te koop in de vtwonen webshop of bekijk het op je gemak in onze online catalogus.

Het bericht Alles voor je slaapkamer verscheen eerst op vtwonen.

…read more