Buiten gebeurt ‘t!

vtwonen_tegel_flower_wob

vtwonen is meer dan een tijdschrift! En dat laten wij jou deze week zien met 8 verschillende blogs over onze huiscollectie. Van meubels tot aan buitentegels, met deze collectie kun je heerlijk mixen en matchen in elke woonstijl. Voor ieder wat wils. Met deze keer.. buitentegels!

Met de buitentegels van vtwonen – met en zonder dessin – maak je van je terras en balkon een bijzondere plek om te relaxen en te genieten.

Duostone dessin flower white on black
“Dit kekke dessin wil ik ook op m’n dakterras!”

Duostone dessin flower black on grey

Duostone tegels zijn hoogwaardige keramische vloertegels verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®, een gaskeramiek van volledig gerecycled materiaal. Het bijzonder lichte gewicht maakt toepassing en verwerken van deze XL tegels stukken eenvoudiger. Omdat je ze direct op een goede, stabiele ondergrond van zand kunt verwerken voor een mooi, strak en blijvend resultaat. En omdat ze niet in de specie of lijm hoeven worden verwerkt, kun je ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken. Duurzaam toch?

Voor meer buitentegels en de verkoopadressen kun je kijken in de vtwonen webshop of bekijk het op je gemak in onze online catalogus.

Het bericht Buiten gebeurt ‘t! verscheen eerst op vtwonen.

…read more