Voel je thuis

Kruk blauw

vtwonen is meer dan een tijdschrift! En dat laten wij jou deze week zien met 8 verschillende blogs over onze huiscollectie. Van meubels tot aan buitentegels, met deze collectie kun je heerlijk mixen en matchen in elke woonstijl. Voor ieder wat wils. Met deze keer.. woonaccessoires!

Ben jij ook zo verliefd op je huis? Dan is het nóg leuker om je huis te verwennen met de mooiste accessoires uit de vtwonen huiscollectie. Daar word je blij van!

Blauw metalen krukje, verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Van deze handige krukjes kun je er nooit genoeg hebben! Handig als bijzetter én als extra zitplek als er weer eens een hoop mensen extra aanschuiven bij het avondeten. Ze zijn lekker stevig (van metaal) en de poten hebben rubberen doppen, zodat ze vloer mooi blijft.


Flesvaas Sono wit

vtwonen_flesvaas_blauw
Flesvaas Sona turquoise

Al onze accessoires zijn te koop in de vtwonen webshop of bekijk ze op je gemak in onze online catalogus.

Het bericht Voel je thuis verscheen eerst op vtwonen.

…read more