Winnen: servies van Cor Unum

Keramiek van Cor Unum

Servies is als een paar schoenen, je kunt er eigenlijk nooit teveel van hebben. En zeker niet van het mooie en industriële servies uit de Reglaze dinnerware collectie van Cor Unum, waar keramiek van topkwaliteit centraal staat. En jij kan dit servies winnen! We geven namelijk 3x een set bestaande uit 3 exclusieve kop en schotels weg.

Reglaze dinnerware
Bij Cor Unum draait het om de tijdloze eenvoud van keramiek als eeuwenoude ambacht. De Reglaze dinnerware sluit mooi aan op dit karakter. De collectie is ontworpen door designer Charlotte Landsheer en bestaat uit servies in verschillende grijstinten. Het servies is volledig gerecycled en heeft een modern design. Een echte aanwinst voor bij jou thuis!

Doe mee!
Extra leuk is dat we 3 sets t.w.v. € 34,- bestaande uit drie bekers en drie schotels weg mogen geven. Het enige wat je hoeft te doen, is hier onder het formulier invullen, op verzenden klikken en duimen dat jij een van de gelukkige winnaars bent. Bedankt Cor Unum voor deze fijne winactie!

Let op: meedoen kan t/m 31 juli 2014. De 3 winnaars krijgen vrijdag 1 augustus per e-mail bericht.

Credits beelden: Fotografie Marije Kuiper | Concept Roel Vaessen en Marloes de Laat

Het bericht Winnen: servies van Cor Unum verscheen eerst op vtwonen.

…read more