Fort Festijn, kom je ook?

Ga je mee naar Fort Festijn? Aanstaande zondag vindt de vierde editie – dé zomereditie – van het Fort Festijn plaats! Deze kleine markt in hartje Haarlem heeft alles wat jouw weekend tot een heel fijn en creatief weekend kan maken. Kom er bijvoorbeeld proeven van allerlei handgemaakte producten van Hollandse bodem of laat je verleiden door verschillende hebbedingetjes. Bij Fort Festijn vind je genoeg sfeer en inspiratie om de zomer door te komen. De toegang is gratis en voor de kleintjes is er genoeg vermaak!

De vorige editie in april was weer een groot succes, bekijk een sfeerimpressies van deze editie. Ook op Pinterest vind je foto’s van de vorige edities.

Wat? Fort Festijn
Wanneer? Zondag 29 juni
Hoe laat? Tussen 12.00 uur en 18.00 uur
Waar? Seinwezen* Kinderhuissingel 2, Haarlem

Deelnemers aan het Fort Festijn zijn:
Heeerlijk
Life and Lemons
De wereld van Jansje
Indie-ish
Kleine Pom
Dreamkey Design
Stella Maye
House of Dots
Accessorize your Home
Op de zolder van tante Sofie
Kremer Wijnkopers
Coeur Blonde
Studio Marije Pasman
Dit is Label 2
Minimiks
Pepper Frozen Yogurt
Binnendingen.com
Shades of Yesterday
A Day With Kate
Cozy Kids
Homecircus
Cottoncandies

Holly Marder van Avenue Lifestyle geeft deze dag verschillende workshops. Zoals het maken van een hoofdkrans met kruiden en verse bloemen en een envelop of cadeautje versieren met stof en/of verse bloemen. Meer informatie over de workshop vind je op avenuelifestyle.nl. Verder is Jo Pieces aanwezig om een prachtige look met de veren van Jo Pieces te …read more