Compact barbecueën

compact-barbecueën-Weber-Go-Anywhere

Zodra de zon zich laat zien en de temperatuur zich laat kenmerken als ‘warm’ vliegen de BBQ kriebels in ons kikkerland vaak hevig in het rond. We willen naar buiten en aan de BBQ! Maar wat nu als je drie hoog woont en gewoonweg geen ruimte hebt om gezellig te barbecueën?

Dan verplaats je alles toch gewoon naar een andere plek! Lastig? Met een enorme buitenkeuken wel, maar niet met de Weber Go Anywhere. Dit is een houtskoolbarbecue die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen: het strand, het bos of het stadspark. Het formaat leent zich goed om met z’n tweeën of met een klein gezin te barbecueën.

Buiten leven
Een avond barbecueën staat garant voor lekker eten en gezelligheid, maar om de barbecue tot een succes te maken, heb je wel het één en ander nodig. Te beginnen bij een goede barbecue natuurlijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gasbarbecue. Het grootste voordeel van dit exemplaar is dat je hem niet hoeft voor te verwarmen, waardoor hij snel gebruiksklaar is. Handig voor hongerige buiken. Maar naast de buik wil het oog natuurlijk ook wat. Een Weber bbq heeft een strakke en moderne uitstraling en is bij sommige uitvoeringen in een gekleurd jasje gestoken. Of wat dacht je van een buitenkeuken? Een echte eyecatcher in de tuin waardoor de menukaart ook nog eens een stuk uitgebreider wordt.

Mocht je buiten je eigen tuin grenzen willen barbecueën, moet je wel rekening houden met de regels die bij jou in de buurt opgesteld kunnen zijn omtrent barbecueën in het openbaar.

Bron beeld: Pinterest &Suusbbq-voor-thuis.nl

Het bericht Compact barbecueën verscheen eerst op vtwonen.

…read more