Tv-wandmeubel in je interieur

tv-wandmeubel

De tv en het tv-meubel blijven altijd een moeilijk punt in het interieur. De meeste tijd vormt de tv een groot zwart gat midden in je interieur dat je het liefst wilt verbergen. Maar als je tv wilt kijken is het ook weer fijn om hem op de juiste plek in de zithoek te hebben staan. Daarom neemt de tv bij de meeste Nederlanders een centrale plek in het interieur in. Een mooie oplossing voor dit probleem is een compleet tv-wandmeubel.

Tv-wandmeubel

Bron: Otto

Een tv-meubel komt in allerlei soorten en maten. Je kan de tv plaatsen op een verrijdbare trolley, een strak design dressoir, een specifiek tv-meubel of je kan de tv integreren in een tv-wandmeubel. Het voordeel van een tv-wandmeubel is dat de tv optisch wegvalt op de wand en dus niet meer zoveel aandacht vraagt. Daarnaast is het in iedere ruimte toepasbaar, zowel in grote als in kleine ruimtes.

Een tv-wandmeubel bestaat uit meerdere kasten welke samen één meubel vormen. De wand is gevuld met bijvoorbeeld een dressoir, servieskast, boekenkast en tv-meubel in één! Hierdoor zijn alle meubels op elkaar afgestemd, wat voor harmonie en rust in je interieur zorgt. Daarnaast zijn alle kasten centraal gesitueerd in de ruimte, wat er voor zorgt dat je interieur minder rommelig wordt. Als je naast het tv-wandmeubel de zithoek creëert, dan komt de tv precies op de juiste plek in je interieur.

Kleuren en materialen

Een tv-wandmeubel past in ieder interieur, je kan kiezen tussen verschillende kleuren en materialen waardoor je het precies op jouw smaak afstemt. Kijk bij de aanschaf van het tv-meubel goed naar de basis van je interieur. Welke kleur hebben de wanden en vloeren? Zorg voor voldoende contrast met de omgeving, anders wordt je interieur één grote brei. Heb je al veel hout in je interieur? Kies dan …read more