We love

restaurant-TheJane_PB

Iedere maand in vtwonen: de leukste lifestyleadressen. We verklappen er hier twee van onze zuiderburen, de concept store Couleur Locale in Knokke en een Antwerps restaurant ontworpen door Piet Boon.

Cool concept
Frans Uyterlinde, stilist: ‘De concept store Couleur Locale in Knokke, daar moet ik binnenkort naartoe! Ik ben dol op zwart-wit dessins en oude, gebruikte voorwerpen, Het is dat we gelijkvloers wonen, anders had ik zo’n trap gewild.’

Sergio in België
Vijf redenen waarom we bij The Jane willen eten: 1. Ontworpen door Piet Boon. 2. Op een superlocatie in Antwerpen: de kapel van een voormalig militair ziekenhuis. 3. Chef-koks Sergio Herman en Nick Bril staan aan het roer. 4. Er is drie jaar door diverse kunstenaars, ontwerpers en dj’s gewerkt aan de beleving van dit nieuwe restaurant. 5. De keuken staat op de plaats van het voormalige altaar, in het kader van Food Is Our Religion.

Kijk voor nog 20 favorieten van de redactie in vtwonen juni.

Het bericht We love verscheen eerst op vtwonen.

…read more