Hollands glorie

lekker-fris

Je kunt je hele huis inrichten met moois van eigen bodem: werk van Nederlandse meesters, Dutch Designers én tulpen natuurlijk. In vtwonen augustus kun je alles lezen over het ‘verhollandsen’ van je huis. We geven alvast drie tips weg.

Doe maar gewoon
Aan jong designtalent geen gebrek. Ook bij hen zit de Nederlandse nuchterheid er goed in: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. De ontwerpen zijn vaak functioneel en simpel, maar daarom niet minder mooi.

Lekker fris
Nederland staat nou niet bepaald bekend om het warme klimaat. Een stapel plaids en kussens binnen handbereik is dus, ook in dit seizoen, geen overbodige luxe. De frisse kleuren van deze accessoires doen het trouwens heel goed in het Hollandse licht.

Van eigen bodem
Nederland is een echt bloemen- en plantenland. Wist je dat ons kikkerlandje per jaar voor vier miljard euro aan bloemen en planten exporteert? Met levend groen maak je de mooiste stillevens en geef je je huis dat sprankelende voorjaarsgevoel.

Meer Hollandse woonideeën in vtwonen juni.

Het bericht Hollands glorie verscheen eerst op vtwonen.

…read more