Schuifdeurkasten op maat

STIJL-Base-schuifdeurkast-op-maat

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe kleding- en/of opbergkast is het aantal mogelijkheden enorm. Aan de ene kant kun je kiezen voor een standaard kledingkast die je gewoon zo in de winkel koopt, maar aan de andere kant is een maatwerk kast ook altijd een optie. En over maatwerkkasten en dan specifiek de schuifdeurkast op maat, wil ik het in dit artikel eens gaan hebben. Deze kastsoort biedt namelijk een flink aantal voordelen.

Ruimtebesparing

Waar een normale kast altijd een bepaalde hoogte heeft en meestal niet hoger is dan 220 cm, is het grote voordeel van schuifdeurkasten dat deze altijd tot aan het plafond reiken. Hierdoor wordt én alle ruimte benut én heb jij een kast waar je alles op het gebied van kleding, schoenen en accessoires in kunt opbergen. Daarnaast verlies je ook geen ruimte door opendraaiende deuren, waardoor de rest van de inrichting van de kamer hier niet afhankelijk van is.

Uitvoerbaar in elke stijl

De deuren van een schuifdeurkast zelf kunnen in elke stijl uitgevoerd worden. Zo sluit de stijl van je kast altijd aan bij de stijl van de rest van de kamer. Houd je van koloniaal? Kies dan voor schuifdeuren op maat met een donker houtdessin. Is de rest van de inrichting juist trendy? Dan zijn de schuifdeuren met gespoten glas en een horizontale vlakverdeling erg populair.

Past altijd

In welke ruimte je je schuifdeurkast ook wilt plaatsen en om hoeveel kleding en schoenen het ook gaat: een schuifdeurkast op maat past altijd. Daarnaast is het aantal keuzes natuurlijk enorm groot zowel qua decors als glaskleuren. Ga voor een complete kast of kies voor losse schuifwanden.

Helemaal naar jouw wensen

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de schuifdeurkast kan helemaal naar jouw wensen ontworpen worden. Moet de kast veel …read more