We love hotspots

hotspot-eindhoven-utrecht

Iedere maand in vtwonen: de leukste lifestyle-adressen. We verklappen er hier twee, een zomers ingerichte bed & breakfast iets ten zuiden van Groningen en een nieuwe conceptstore vol Dutch Design in Utrecht.

Koeien & konijnen
Die zijn te bewonderen vanaf je eigen terras bij Room 25, een zomers ingerichte bed & breakfast iets ten zuiden van Groningen. En dan de volgende dag naar winkels als conceptstore Walnut en de hippe filterkoffiebar Koffiestation.

Eindhoven? Da’s in Utrecht
Zo heet namelijk deze nieuwste conceptstore vol Dutch Design, aan de Oudegracht 10. ‘We laten zien wat Nederland in huis heeft aan nog te ontdekken opkomend ontwerptalent’, zeggen de slimme initiatiefnemers. Dat is niet het enige, je kunt er ook fairtrade koffie drinken, flexwerken en zelfs items laten 3D-printen. Het lijkt Brooklyn wel, daar in Utrecht.

Het bericht We love hotspots verscheen eerst op vtwonen.

…read more