cadeau: vtwonen op je tablet

vtwonen_cover_pietheineek2

Vijftig jaar vtwonen: daarom kan je deze maand vtwonen gratis downloaden op je tablet. Ga naar www.tijdschrift.nl/gratis voor meer uitleg en gebruik deze code: BLVTWONEN50JAAR. Simpeler kan het niet. Enjoy! Download het vtwonen jubileumnummer.

In deze feestelijke editie is niemand minder dan Piet Hein Eek gasthoofdredacteur. Met onder andere binnenkijken in de fabriek in Eindhoven waar het vtwonen jubileum bankje werd ontworpen en gemaakt. The making of Piet Hein Eeks natuurhuis. Een shopping Piet Hein Eek meets vtwonen, het klein woongeluk volgens Piet Hein Eek. En speciaal in onze digitale tablet versie een video met een kijkje achter de schermen in de leukste fabriek van Nederland. Geen tablet? Bekijk de video dan op onze blog.

Speciaal voor dit nummer met Piet Hein Eek maakte we vier verschillende covers:

vtwonen_cover_pietheineek4vtwonen_cover_pietheineek3

Het bericht cadeau: vtwonen op je tablet verscheen eerst op vtwonen.

…read more