Uit de tuin, op je bord

uit-de-tuin

Geniet van wat het landleven te bieden heeft: de smaken, geuren en kleuren van verse groenten, krachtige kruiden en pas geplukte bloemen. In vtwonen juni vijf tips om het beste uit buiten te halen. We geven er hier alvast twee weg. Een feest voor alle zintuigen!

Allemaal aan tafel
Combineer oud en nieuw servies en je geeft levendigheid aan de gedekte tafel. Door een ingetogen kleurpalet houd je het mooi rustig. De stoelen doen mee in de mix & match trend: van alles wat – van hout en metaal – staat gebroederlijk naast elkaar.

Pluk de dag
Met een extra groot robuust veldboeket haal je de natuur in huis, maar dan in het kwadraat. Mooi in een grote vaas op een lage tafel of op de grond.

Het bericht Uit de tuin, op je bord verscheen eerst op vtwonen.

…read more