PHE ontwerpt vtwonen jubileumbankje

bankje_makingof_pietheineek_vtwonen

Vijftig jaar vtwonen: dat moet gevierd worden! En daarom nodigden we Piet Hein Eek uit om gastredacteur van vtwonen editie zes te worden. Piet Hein Eek ontwierp speciaal voor deze gelegenheid een sloophouten bankje in een gelimiteerde oplage van vijftig stuks (te koop in de vtwonenshop). Elk exemplaar is uniek en gemaakt in Piet Hein Eeks werkplaats in Eindhoven. Een kijkje achter de schermen in de leukste fabriek van Nederland.

Jubileum actie
Wie jarig is, trakteert! Daarom krijg je nu 50% korting op de prijs van dit unieke vtwonen-bankje (100x22x45 cm, lxbxh). Je betaalt geen € 270,-, maar slechts € 135,-. Wees er snel bij want op = op! De bankjes zijn te koop in de vtwonenshop.

Als je je bestelling hebt gedaan, ontvang je van vtwonen (via e-mail) een bevestiging waarin alle informatie staat. Op 26 juni 2014 kun je het bankje zelf ophalen in de fabriek van Piet Hein Eek in Eindhoven. Je wordt daar om 15.00 uur ontvangen door Carlein Kieboom (hoofdredacteur vtwonen) en Piet Hein Eek, die een inspirerende rondleiding zal geven door de fabriek (start 15.30 uur). We sluiten om 16.30 uur af met een feestelijke borrel.

bankje_makingof_werkplaats_pietheineek_vtwonen

De bankjes hebben allemaal dezelfde vorm, maar door het sloophout ziet elk exemplaar er anders uit. Hier op de redactie waren we allemaal meteen verkocht. Piet Hein doet altijd het tegenovergestelde van wat iedereen doet, eigenwijsheid is zijn tweede natuur. Anno 2014 is zijn werkwijze nog altijd dat hij vaak meubels maakt van restmaterialen die collega’s liever weggooien. Hij heeft geleerd dat als je iets met inhoud doet, het vanzelf wel de aandacht trekt.

stempel_pietheineek_vtwonen

fabriek_eindhoven_pietheineek_vtwonen

productie Marianne Luning | fotografie James Stokes

Het bericht PHE ontwerpt vtwonen jubileumbankje verscheen …read more