Doe het zelf: simpel

doe-het-zelf-simpel-spiegel

Twee linkerhanden? Ook jij kunt uit de voeten met deze zelfmaakideeën.

Doe het zelf: stempelen
Maak van je basic kussens iets bijzonders door ze te bestempelen. Voor deze cirkelprint heb je nodig: een platte ronde deksel van kurk of hout als stempel (bijvoorbeeld van een voorraadpot), witte textielverf en een kwast. Gebruik niet te veel verf: net niet dekkend is juist mooi. Gebruik voor een speels effect voor verschillende kussens verschillende maten cirkels.

Doe het zelf: omlijsten
Een gewone spiegel wordt een stoer ding als je deze ombindt met leren banden. Nodig: ronde spiegel met lijst (bijvoorbeeld Grundtal van Ikea), twee leren banden van 2 meter lang en 5 cm breed (echtleer.nl) en drie gespen. Rijg om band één twee gespen en strik de derde gesp met lus vast aan het uiteinde van de band. Je hebt hiervoor een speciale naaimachine nodig. Of vraag de schoenmaker. Ombind de hele omtrek van de spiegel met de eerste leren band en zet hem stevig vast. Plaats de losse gespen aan weerzijden van de spiegel en rijg er de tweede leren band doorheen een hang hem op.

Meer simpele doe-het-zelf ideeën bij instant styling.

Het bericht Doe het zelf: simpel verscheen eerst op vtwonen.

…read more