Winnen: 3x cadeaubon van ixxi t.w.v. 50 euro

Nieuwe ixxi collectie Sweet poetry

Heb jij de nieuwe ixxi collectie Sweet poetry al gezien? Wij zijn fan! Samen met ixxi hebben we een leuke winactie opgezet en mogen 3x een cadeaubon t.w.v. 50 euro weggeven!

Oer-Hollands

Stiekem zijn wij best een beetje trots op dit prachtige product van Nederlandse bodem, waarbij je met kunststof koppelkruisjes zelf de mooiste wandversiering maakt.

Kunst aan de muur

Samen met ixxi creĆ«er je in no-time een echt kunstwerk bij jou aan de muur. Gebruik hiervoor je eigen foto’s of een beeld uit de ixxi beeldenbank. Er is keuze uit diverse collecties en er worden ook regelmatig nieuwe collecties toegevoegd, zoals de net uitgebrachte collectie Sweet poetry.

Winnen?

Namens ixxi mogen wij 3x een cadeaubon t.w.v. 50 euro weggeven. Met deze bon kun je zelf een ixxi ontwerpen, bijvoorbeeld van je vakantiefoto’s of favoriete spreuken. Maar je kunt ook gebruik maken van de ixxi beeldenbank. Kies je favoriete beeld of ga zelf creatief aan de slag en stel je eigen ontwerp samen. Laat hieronder je gegevens achter en kijk voor meer inspiratie alvast op Ixxidesign.com of op Ixxidesign Facebook. Let op: meedoen kan t/m zondag 1 juni 2014. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Bron beeld: 1. Beeldsteil, 2 & 3. Ixxidesign facebook, 4. Misterdesign

Het bericht Winnen: 3x cadeaubon van ixxi t.w.v. 50 euro verscheen eerst op vtwonen.

…read more