We love hotspots

Tatski-en-kar

Bij vtwonen zijn we gek op leuke lifestyle-adressen. We verklappen er hier twee, een betaalbare vintagewinkel mét bakfiets te leen in Amsterdam en een huiselijk ingerichte Bar-Brasserie in de binnenstad van IJsselstein.

In de hoek!
Grote kop koffie of thee, krantje erbij en het is perfect zitten in het huiselijke interieur van Bar-Brasserie Joris, in de binnenstad van IJsselstein. Hier in de haardhoek, of straks buiten op het terras, bijvoorbeeld met een zo’n fijne gegrilde burger met uiencompote erbij.

Vintage moet voor iedereen zijn
Aldus Tatiana en Karlijn van vintagewinkel Tatski & Kar in Amsterdam. Want hoe populairder vintage is, hoe duurder het wordt – malligheid, vinden ze. Elke week lopen ze wel ergens tegen nieuwe industrielampen, teakhouten kastjes en retrovazen aan, die ze voor een leuk prijsje verkopen. ‘En als je in de buurt woont, mag je onze bakfiets lenen om je aanwinst te vervoeren.’

Het bericht We love hotspots verscheen eerst op vtwonen.

…read more