5 interieurstylers waar je nog niet aan had gedacht!

cottona

We kennen ze allemaal: interieuritems die je huis maken tot wat het is. Vaak zijn dat niet je hoofdmeubels, zoals je bankstel en je tv-kastje, maar juist “verborgen” items die in eerste instantie niet opvallen. Juist die niet-opvallende items kleuren en “stylen” je huis.

Sierkussentjes voor op de bank kennen we nu wel. Net als kaarsen en bloempotten. Daarom hieronder een aantal items die veelbepalend kunnen zijn voor je interieur, maar waar je niet direct zelf aan zou denken:

1. Lampenkappen

Stalampen en booglampen zijn helemaal hot. Maar bedenk je eens wat er gebeurt met je interieur als je je lampenkappen (bijvoorbeeld boven de salontafel) vervangt. Je totale interieur krijgt er een andere look van… laat staan als je de lamp aan doet!

2. Koelkast

Een koelkast. Je zou er misschien niet zo snel aan denken, maar een toffe, modieuze koelkast doet ontzettend veel met je interieur. Bekijk eens de modellen van SMEG bijvoorbeeld: praktisch, functioneel, chique, modern én hip. Zeker wat voor de moderne huishoudens van nu!

3. Tafelkleden

Heb je een wat saaie tafel? Of ben je gewoon toe aan een ‘refresh’ van je eethoek? Bedenk dan eens om een chique tafelloper of tafelkleed over je tafel te gooien. Is simpel én doeltreffend: het verandert je eethoek totaal. Een aanrader is Cottona.nl voor als je zoekt naar chique tafellinnen of tafelkleden.

4. Prullenbak

Heb je je keuken bij je huiskamer betrokken? Dan kan een opvallende, luxueuze prullenbak veel doen met het aanzicht ervan. Denk aan een knalrode, of felgroene prullenbak. Een absolute eyecatcher. Qua merken kunnen we vooral Brabantia en VIPP prullenbakken aanbevelen.

5. Vloerkleed

Een chique hoogpolig tapijtje heb je al voor 50 euro tegenwoordig. En wanneer je het aanpast qua kleur, stijl of vorm, heeft dat een enorme impact op je interieur. Ben je dus toe aan een opfrisbeurt van je …read more