Designkwartier Den Haag

DesignkwartierHR

Het Zeeheldenkwartier in Den Haag staat van 16 t/m 18 mei in het teken van Slow Design, Food & Lifestyle. Laat je verrassen door instant foodconcepten van Junkfood Kitchen, een pop-upcafé bij ontwerpbureau Tas-ka, de theedoekenwinkel van het Textielmuseum Tilburg, een tijdelijk designwarenhuis en nog veel meer.

Natuurlijk doen allerlei winkels, zoals Edwin Pelser (een van de initiatiefnemers), The Fine Store en Conceptstore Van ‘t Wout, ook mee aan dit interieur- en foodfestival.

Taska

MaryHessing_WOTH

Heb je altijd al willen binnenkijken bij een hoofdredacteur, grijp dan nu je kans! Mary Hessing, hoofdredacteur van het tijdschrift Eigen Huis & Interieur woont in een voormalige melkfabriek in Den Haag en zet een week lang (van 16 t/m 24 mei) haar voordeur open. In haar huis vind je een tijdelijk warenhuis vol design: Week Only Treasure Hunt, oftewel WOTH. Met ontwerpen van Studio Job, Moooi, Piet Paris, Pols Potten, Mimi Berlin en Anne-Claire Petit.

Op de site van Designkwartier vind je alle deelnemers en locaties.

Het bericht Designkwartier Den Haag verscheen eerst op vtwonen.

…read more