Trendy houten garagepoorten

Houten_garagepoort

Hout leeft en heeft iets tastbaars, net als houten garagepoorten. Voordeel van hout is dat het goed past bij verschillende bouwstijlen, een moderne of juist een klassieke stijl, hout kan altijd.

De comeback van hout

Hout is bezig aan een comeback. We willen tegenwoordig weer iets authentieks en tastbaars. Op het gebied van wonen komt hout steeds vaker terug. In het interieur is hout een geliefd materiaal, maar ook aan de buitenkant van woningen komt hout meer terug. Fabrikanten van garagepoorten gaan mee met de comeback van hout. Hierdoor is de tijd van saaie witte kunststof garagepoorten voorbij. Houten garagepoorten zijn verkrijgbaar in massief hout of staal met houtstructuur. Een houten garagepoort staat prachtig, een klassieke of moderne uitstraling het kan allebei.

Moderne look

Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, waardoor je de garagepoort kan aanpassen aan de stijl van je woning. Wanneer je een liefhebber bent van een moderne uitstraling zijn houten garagepoorten zeker een aanrader. Neem bijvoorbeeld een massief houten garagepoort met panelen van noors grenen, hiermee geef je je woning een moderne look.

Klassieke stijl

Misschien ben je meer een liefhebber van een klassieke stijl. Of je woning is gebouwd in een klassieke bouwstijl dan zijn houten garagepoorten met cassettes prachtig. Cassettes zijn fraaie reliëfvlakken in de panelen van de poort. Doordat de poorten in veel verschillende soorten hout leverbaar zijn kun je de poort helemaal aanpassen aan je eigen wensen. Een garagepoort met cassettes van goud eikenhout geven je woning de klassieke uitstraling die je wilt.

Bron: http://www.hormann.nl/

Houten designdeuren

Deze kun je helemaal naar eigenwens maken. Hierdoor heb je echt een speciale garagedeur. Deze deuren zijn gemaakt van massief hout en verkrijgbaar met verschillende hout motieven. Ook zit in de deur natuursteen verwerkt, wat de deur extra fraai maakt. Je kunt kiezen om je initialen of huis nummer …read more