Henders & Hazel viert feest

henders-and-hazel_angelica-fauteuil

In samenwerking met Henders & Hazel

Er is er één jarig, hoera! Dit jaar bestaat woonwinkel Henders & Hazel tien jaar en dat is reden voor een feestje. Tussen Pasen en Pinksteren wordt het jubileum gevierd met veel cadeaus, winacties en fikse kortingen.

Tien jaar een begrip
Al een decennium lang verkoopt Henders & Hazel exclusieve woon- en eetkamer meubelen. Het begon allemaal in 2004, toen het woonhuis van start ging met vier winkels. Inmiddels zijn er 49 vestigingen in Nederland en meer dan 230 winkels in de rest van Europa.

Henders & Hazel trakteert
Om het 10-jarig jubileum te vieren pakt Henders & Hazel flink uit. Alle klanten profiteren van heel veel extra’s, zoals diverse jubileumaanbiedingen, speciale kortingen, goedgevulde goodiebags, winacties en meer. Ook deelt Henders & Hazel cadeautjes uit! Shop je bijvoorbeeld voor € 1.500,- of meer, dan krijg je een Angelica fauteuil t.w.v. € 299,- cadeau. Kijk voor alle acties op www.hendersandhazel.com.

Verras een ander
Ben je zelf niet op zoek naar nieuw meubilair maar wil je wel een ander iets cadeau doen? Henders & Hazel is een maatschappelijk betrokken onderneming en geeft daarom 10x een waardecheque van
€ 3.000,- weg aan goede doelen. Via Facebook kun je een goed doel aanmelden. Dit kan bijvoorbeeld een lokaal initiatief of een vereniging zijn. De goede doelen met de meeste likes en shares winnen een waardecheque die te besteden is bij Henders & Hazel.

Credits beeld: Henders & Hazel

Het bericht Henders & Hazel viert feest verscheen eerst op vtwonen.

…read more