Een stap dichterbij je droomhuis

walhalla.com-wonenblog5

De zon schijnt, het is weer lente! Massaal gaan we aan de slag in de tuin zodat we op ons eigen terras van een wijntje kunnen genieten en natuurlijk staat de (minder leuke) voorjaarsschoonmaak op het programma. Maar wil jij het dit jaar nog harder aanpakken? Een nieuw interieur, de tuin herindelen of een radicale verbouwing in het huis? Doe inspiratie op voor het creëren van je droomhuis op deze website vol mooie foto’s: Walhalla.com.

Projecten door professionals

Bladerend door de inspiratiepagina’s kwam ik veel mooie projecten tegen. Deze foto’s trekt Walhalla niet zomaar van een online beeldbank af, het is het werk van échte professionele vakmensen. Zij plaatsen hun portfolio online en jij kunt eenvoudig door de foto’s bladeren. Afbeeldingen die je mooi vindt, kun je bewaren in je persoonlijke online ideeënboek, zo raak je het werk nooit kwijt. Hiervoor moet je je wel even registeren als gebruiker, maar dit is helemaal gratis en kan gewoon met je Facebook gegevens. Bij iedere foto staan de contactgegevens van de professional vermeld, dus als jij enthousiast bent kun je meteen contact opnemen met de vakmensen die het project hebben gemaakt. Je vindt er hoveniers, timmermannen en loodgieters, maar kunt er ook terecht voor architecten en interieur architecten. Via deze handige tool kun je alle categorieën van vakmensen bekijken en direct een professional in jouw buurt zoeken.

Industrieel of klassiek?

Weet jij al welk deel van je huis je wilt aanpakken? Dan kun je projecten bekijken op “ruimte”. Ben je er nog niet helemaal uit? Laat je dan inspireren door de projecten te sorteren op jouw favoriete “stijl”. Je vindt er stijlen die nu helemaal hip zijn zoals “Bohemian” en “Industrieel”, maar ook “Design” en “Klassiek” behoren tot het rijtje. De …read more