Een goed begin is het halve werk …

een-goed-begin-is-het-halve-werk-hoge-plank

… want achteraf rommel op moeten ruimen is het vervelende werk! Alles opgeruimd en netjes houden is en blijft een zware klus, maar loont wel. Om rommelvrij te blijven heb je geen enorme kasten nodig, er zijn genoeg slimme oplossingen te bedenken.

Ooit gedacht om loze ruimte boven deuren als opbergruimte te gebruiken? Of aan een kledingrek dat aan het plafond hangt? Je voorkomt niet alleen dat kleren op een grote hoop ergens in de slaapkamer belanden, het is een speels element in de slaapkamer én bespaart ruimte.

een-goed-begin-is-het-halve-werk-IKEA

een-goed-begin-is-het-halve-werk-hangend-kledingrek

Bron beeld: 1. the Odalisque magazine 2. Emmas Designblog 3. Hitta Hem 4. IKEA (nieuwe collectie) 5. The Everygirl

Het bericht Een goed begin is het halve werk … verscheen eerst op vtwonen.

…read more