Creatief met je televisie: verwerk hem in je interieur

PlatteTVDiscounter1

Sinds de jaren vijftig neemt de televisie een centrale plek in in huis. De allernieuwste led tv’s zijn vaak echte eyecatchers die opvallen en gezien mogen worden. Wil je je beeldbuis liever wat creatiever opnemen in je interieur? Laat je dan inspireren door deze mogelijkheden!

Creatief met lijsten
In de meeste huizen vind je ergens wel een wand met allerlei foto’s of schilderijen. Je zou deze lijsten ook rond je televisie kunnen hangen, zodat je televisie als het ware wegvalt in zijn directe omgeving.

Bron:http://interiorcollective.com/wp-content/uploads/2013/11/Media-Console-White-and-Wood-Table.jpg

Wil je helemaal creatief doen? Waarom lijst je de televisie zelf niet in? Zo valt hij haast helemaal weg in het interieur.

Bron: http://tidbitsandtwine.com/wp-content/uploads/2013/04/Frame-Around-TV.jpg

Creatief met kasten
Er zijn speciale tv meubels waarin je je televisie kunt plaatsen. Doordat tv’s in de loop der jaren steeds platter zijn geworden, zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden om je televisie op een creatieve manier te verwerken in een kast. Gebruik je hem niet, dan is het een boekenkast. Wil je wel televisie kijken, dan heb je in een handomdraai toegang tot het apparaat.

Watch this video on YouTube.

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van de ruimte achter de televisie. Zo kun je er boeken in kwijt, of cd’s, dvd’s etc.

Creatief met ruimte
Als je klein woont, neemt zelfs de platste televisie te veel ruimte in. Wil je creatief met de ruimte omgaan, dan kun je gebruik maken van een tv-meubel waarin een bed verstopt is, of een bed waarin een televisie verstopt is. Het is maar net hoe je het bekijkt!

PlatteTVDiscounter3

Bron:http://www.designarcade.in/interior-design-ideas/images/tv-unit-book-shelf-furniture-design.jpg

Waar staat jouw televisie? Laat je hem graag zien of verberg je hem liever?

PlatteTVDiscounter4

Bron: http://2.bp.blogspot.com/-UWqzeZf9_k8/UDfrrcA9fDI/AAAAAAAAEqc/0iUUNeh6DFg/s1600/Interior+Design+Ideas+for+Space-Saving+In+Bedrooms+hidden-bed-2-bw.jpg