Zo maak jij je droomtuin

Solid_wood_projects

Het voorjaar is weer in volle gang: Nederlanders duiken massaal weer de tuin in. Niet alleen om achterstallig onderhoud te plegen, maar ook om de tuin nog veel mooier te maken. Want wie zit er na een druilerige winter nu niet vol plannen en idee├źn om weer optimaal te kunnen genieten van het buitenleven? Als je volop wilt genieten van je tuin, dan hebben wij een aantal goede tips voor je die ervoor zorgen dat je tuin helemaal als jouw eigen paradijsje aanvoelt. Je leest ze hier!

Zorg voor goede afscheiding

Ook al zijn je buren ontzettend aardig; er is niets zo vervelend dan heerlijk in de zon te liggen, om vervolgens gestoord te worden door buren die zo je tuin inlopen of -kijken. Zorg dus voor een goede afscheiding. Je kunt kiezen voor een schutting, maar ook voor een natuurlijke haag, bijvoorbeeld van beukjes. Als je dit rondom je erf doet, vergeet dan niet om een mooie toegangspoort te plaatsen, bijvoorbeeld ontworpen door Solid Wood Projects. Zo’n poort kan precies op maat worden gemaakt, waardoor je er zeker van kunt zijn dat deze prachtig zal staan.

Maak een lekker plekje

Nu de zon zich meer laat zien, wordt het tijd om eens te kijken naar lekkere plekjes in je tuin. Waar heb je wanneer zon? En waar heb je het minste last van de wind? Je staat er misschien niet zo bij stil, maar elke tuin heeft wel een aantal lekkere plekjes. Buit ze uit door er leuke tuinmeubels neer te zetten. Op een plekje dat in de ochtend erg zonnig is kun je bijvoorbeeld een tafeltje plaatsen, zodat je daar kunt ontbijten. Een plekje dat overdag zonnig is, leent zich weer prima voor een ligstoel of hangmat, waarop of waarin je heerlijk kunt relaxen. Kies voor natuurlijk …read more