Auping bedtextiel

auping_dekbedovertrek

Auping stond bij mij vooral bekend om zijn bedden en matrassen, maar minder om zijn dekbedovertrekken, spreien en sierkussens. Geheel onterecht, want Auping heeft een prachtige collectie bedtextiel, ontwikkeld door Beddinghouse.

Auping bedtextiel

De matrassen van Auping staan bekend om zijn vochtregulerende en ventilerende werking. Dit zijn ook belangrijke eigenschappen van de Auping bedtextiel collectie. Auping heeft gekozen voor hoogwaardige materialen in verschillende kleuren en prints. Hierdoor is de collectie zowel tijdloos als trendy te gebruiken en kan je met de juiste keuze bedtextiel de sfeer in je slaapkamer beïnvloeden.

Na een bezoek aan de Auping website was erg nieuwsgierig naar de dekbedovertrekken. Ondertussen ligt er nu een Auping Gradient Soft Pink dekbedovertrek in een yarn dyed dessin op mijn bed. Auping heeft hierbij gebruik gemaakt van meerdere technieken waardoor er verschillende weefsels binnen het dekbedovertrek ontstaan. Het Gradient dekbedovertrek is gemaakt van 100% superzacht katoen voor een heerlijk slaapcomfort! Het dekbedovertrek bevalt me erg goed en ik ben onder de indruk van de mooie kwaliteit en de fijne, lange instopstrook. Onlangs heeft het Gradient dekbedovertrek plaats gemaakt voor een nieuwe collectie dekbedovertrekken met mooie nieuwe prints, welke te vinden zijn op de website van Auping. Een mooie opvolger of vervanger zou het Misty Morning dekbedovertrek kunnen zijn.

Auping_dekbedovertrek_Misty_Morning

Over Auping

Auping heeft een rijke geschiedenis die al ruim 125 jaar terug gaat. In 1888 ontwerpt Johannes Auping, smid in Deventer, voor de directeur van het Sint Geertruiden Gasthuis een bed dat hygiënischer is dan de bestaande bedden. In 1889 wordt het in productie genomen en het wordt een succes, zelfs het Koninklijk Huis plaatst meerdere malen een order. Auping is een bedrijf dat zichzelf blijft vernieuwen en zich aan de …read more