Geef je mening over vtwonen.nl op je mobiel

Een dag zonder mobiel, houd jij dat vol? Of is er lichte paniek wanneer je je smartphone bent vergeten? Wij zijn erg benieuwd welke activiteiten jij op mobiel doet en wat jouw ervaring met vtwonen.nl op mobiel is.

In de enquête vragen we je kort jouw mening te geven over de website. Welke rubrieken bezoek je graag? Doe je alles via mobiel of gebruik je ook nog ‘gewoon’ je computer of laptop? Wat zou je graag anders zien op de mobiele site van vtwonen? Iedereen kan meedoen aan de enquête. Jong en oud, man en vrouw. Alle antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en de uitkomsten zullen bijdragen aan de verbetering

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten en onder alle respondenten verloten we 3 vtwonen boeken ‘Thuiskomen etc.’ van Sibella Court. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Doe mee aan de enquête!

Het bericht Geef je mening over vtwonen.nl op je mobiel verscheen eerst op vtwonen.

…read more