Lang leve het pronkrek!

tijdschriftenrek-badkamer

Een tijdschriftenrek alleen handig voor bladen? Tuurlijk niet. Kunst, keukengerei en lievelingsfoto’s staan er net zo mooi op. En je bespaart er nog ruimte mee ook. In vtwonen april vijf stylingidee├źn voor onze favoriet: het pronkrek. We geven alvast drie tips weg.

Koperglans
Koperen schalen en pannen zijn te mooi om weg te stoppen, zo simpel is het. Door ze op een boekenrek uit te stallen, staan en hangen ze heel handig voor het grijpen, maar niet in de weg. En dan passen er nog best een paar kookboeken bij.

Leuk uitzicht
Groter en breder dan een handdoekenrek: dat betekent dat je er nog makkelijk iets anders op kwijt kunt, zoals zeepjes, een mooi boek of waxinelichten. Is er iets moois om naar te kijken vanuit bad.

Weekplanner XL
Zelfs prominent opgehangen weekplanners worden nog weleens over het hoofd gezien, maar dat zal deze niet overkomen. De borden zijn gemaakt van zwerfhout, beschilderd met schoolbordverf: ook fijn voor kattebelletjes, boodschappenlijsten en creatieve invallen.

Meer pronkrek-idee├źn in vtwonen april. Het vtwonen pronkrek koop je hier en hier.

Het bericht Lang leve het pronkrek! verscheen eerst op vtwonen.

…read more