De witte draad

wit-in-huis-licht-slaapkamer

Laat elke ruimte in huis baden in licht, met wit-op-wit en… nog meer wit in huis. Deze maand negen tips voor een licht, zacht en aaibaar huis. Wij geven er alvast drie weg.

Zacht en licht
Niets fijner dan languit op de bank met je laptop en een stapel tijdschriften in de buurt. Helemaal als die bank zo flexibel en nonchalant chic is als deze: gemaakt van naturel linnen en met opvallende stiksels. Het kleurpalet? Ton sur ton wit en naturel, naturellement.

Donzig en licht
Met wit in huis mag de slaapkamer niet overgeslagen worden. In de slaapkamer staat wit-op-wit voor vederzacht, donzig en dromerig. De subtiele schoonheid zit ‘m in het gebruik van transparante en dichte linnens, waarmee je een hoog hier-voel-ik-me-lekker-gehalte creëert.

Glanzig en licht
Hoe maak je de ruimte met de meeste harde materialen toch zacht en uitnodigend? Door aaibare en natuurlijke materialen toe te voegen. Door tegels met een lichte, bijna gouden glans te kiezen. Door zelfgemaakte details, zoals een schelpenmobile, op te hangen. Zo eenvoudig is het.

Goed om te weten: de prachtige vloer die je op deze foto’s ziet is van tav-microcement. De kleur van de vloer heet Marfil.

Meer ideeën in vtwonen april en in wooninspiratie.

Het bericht De witte draad verscheen eerst op vtwonen.

…read more