Hollands fris

hollands-tafellaken

Wij Nederlanders hebben vaak wat te klagen over ons kikkerlandje. Eigenlijk onterecht, want ons land heeft zoveel moois te bieden. Wat dacht je alleen al van Koningsdag, het feest dat eind deze maand voor het eerst zijn opwachting maakt. Daarom roepen wij heel de maand april: lang leve Holland!

Koele kleuren, Hollandse warmte
Niets is meer typerend voor Nederland dan Delfsblauw. Laten blauw-witte prints toevallig ook een vrolijke toevoeging zijn in huis. Mix allerlei patronen en maten, zoals bij dit zelfgemaakte tafelkleed. De basis is een wit tafellaken met daarop restjes stof en verschillende soorten band. Allemaal in blauw-wit en met hier en daar een toefje rood. Tip: een ingeweven blokmotief in het laken is een handige leidraad bij het opstikken van de stof. Ook makkelijk te gebruiken bij buiten diners in het zonnetje, want ondanks ons klagen laat de zon de laatste tijd vaak genoeg zijn gezicht zien.

Het bericht Hollands fris verscheen eerst op vtwonen.

…read more