Winnen: Eijffinger behang t.w.v. 250 euro

Eijffinger behang

Zie jij ook altijd zo op tegen behangen? Het behangplaksel aanmaken, het insmeren op een behangtafel (en waar haal je die vandaan?) en dan ook nog eens – zonder bobbels – het behang perfect op de muur aanbrengen. Een hele klus! Maar gelukkig wordt behangen steeds makkelijker.

Smartpaper behang
Eijffinger heeft Smartpaper behang in de collectie. Met smartpaper breng je de lijm niet aan op het behang, maar juist op de muur. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar het werkt ook erg schoon. Bovendien hoeft het behang niet in te weken, waardoor het makkelijker op maat gesneden kan worden. Nog een voordeel: je verwijdert het Smartpaper behang net zo makkelijk als dat je het op de muur aanbrengt!

Stappenplan Eijffinger Smartpaper behang

Stap 1: Breng de lijm met een roller op de wand aan. Breng telkens een overlap van ca. 15-20 cm meer lijm aan dan de baanbreedte. Zo voorkom je dat de lijmroller reeds aangebrachte banen raakt.

Stap 2: Breng het Smartpaper behang direct op de wand aan. Dit werkt het beste wanneer je de rol oprolt met de te verlijmen achterzijde naar buiten. Zo kan de baan eenvoudig en nauwkeurig worden afgerold in de lijmlaag op de wand. Gebruik een behangspatel en naadroller voor het gladstrijken en aandrukken van de naden.

Eijffinger behang

Stap 3: Snij het behang nu af op maat. Dit doe je het beste met behulp van een behangliniaal en cutter met afbreekmesjes. Wil je het er weer afhalen? Wanneer het behangen op de juiste manier is gedaan, komt het behang er weer eenvoudig en schoon vanaf. Zelfs na vele jaren!

Eijffinger behang

Winnen?

Heb je de behangkriebels gekregen en wil je graag thuis aan de slag met je woonkamer, slaapkamer of hal? Wij mogen van Eijffinger voor 250 euro aan behang weggeven! Vul …read more