Aan tafel! De leukste ideeën voor Pasen

Paastafel pasteltinten

Over een paar weken is het weer Pasen, mooi op tijd dus om plannen te maken voor de paastafel. Wij geven je alvast wat ideeën die net even anders zijn.

Pasteltinten

Bij Pasen denk je misschien aan bontgekleurde tafelkleden en paastakken met eitjes, maar dat hoeft helemaal niet. Maak mooie combinaties met pasteltinten, zoals oudroze en lichtblauw. Voor een romantisch effect zorg je voor grote tafelkleden. Drapeer het kleed ruim over de tafel voor een luxe effect.

Serveerwagen

Prijken met je servies hoeft niet alleen op tafel. Op deze serveerwagen stal je je mooiste stukken uit en ook het eten en drinken rijd je gemakkelijk van en naar de feesttafel.

Dip-dye tafelkleed

Wil je een uniek tafelkleed? Maak hem zelf! Dit dip-dye tafelkleed leent zicht perfect voor Pasen. Pas de kleur van het tafelkleed aan op de kleur van je servies en het geheel is helemaal af.

Dip-dye tafelkleed

Bestekpakket

Zelfs van het bestek kun je een feestje maken. Maak er bijvoorbeeld een pakketje van met een mooi lint. Voor een leuke lente-touch steek je er een bloemetje tussen.

Bestek aan de paastafel

Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk eens bij Wooninspiratie op onze website. En heb je onze Pinterest borden weleens bekeken?

Het bericht Aan tafel! De leukste ideeën voor Pasen verscheen eerst op vtwonen.

…read more