Origami in het interieur

origami-lamp-snowpuppe

Bij origami denk je al snel aan de eeuwenoude Japanse papiervouwkunst. Maar ook in het interieur zijn accessoires met een origami look graag geziene gasten. Nee, hier hoef je gelukkig geen ingewikkelde vouwtechnieken voor te beheersen! Van lampen tot behang; als je goed zoekt, vind je heel veel moois voor je huis. We zetten een aantal eyecatchers voor je in de schijnwerpers.

Origami lampen in verschillende vormen, kleuren en maten via Snowpuppe.

Met deze Karlsson klok via voor-thuis.nl verlies je de tijd nooit uit het oog, want naar deze mooie klok blijf je kijken.

geogami-kussens

Of de bank nu grijs, zwart, groen of roze is. De vrolijke geogami kussens van SNURK. vervelen nooit.

origami-behang-behangrijk

Echte origami kraanvogels op de muur met het geometrische behang van Behangrijk.

Mocht je toch zelf een beetje bij willen dragen aan je origami accessoire, dan hebben ze Papier Tigre leuke vouwklusjes voor je. Opvallende wanddecoratie die niet alleen de kamer een opkikker geeft, maar in het geval van de driehoekige wandrek ook nog eens voor extra opbergruimte zorgt. De tijgerkop is gratis te downloaden bij aanmelding voor de nieuwsbrief.

origami-accessoires-papier-tigre

Hoofdbeeld via Fjeldborg.

Het bericht Origami in het interieur verscheen eerst op vtwonen.

…read more