Winnen: barista workshop

koffie-latte-hartjes

Wist je dat koffie oorspronkelijk groen is? Dat koffie eigenlijk niet uit een koffieboon, maar uit een koffiebes komt? En dat we nu massaal van koffie kunnen genieten, omdat de koffiebes in Ethiopië is ontdekt? Wij niet! Totdat we afgelopen zaterdag een Coffee Workshop mochten volgen in de branderij van Coffeecompany in Amsterdam.

vtwonen verrast je regelmatig met leuke win-acties. En ditmaal wel een heel bijzondere: een Coffee Workshop! vtwonen mocht op uitnodiging van Coffeecompany de workshop zelf eerst uitproberen. Drie uur lang doken we in de branderij onder in de wereld van koffie met eerst een stukje geschiedenis en daarna het proeven van verschillende soorten koffie, ook wel cupping genoemd. We willen niet te veel verklappen, maar dat het de moeite waard is, garanderen we je. Een middag luisteren, proeven, doen en vooral leren, wij konden niet wachten om thuis (helaas met minder materiaal) zelf aan de slag te gaan.

CC branderij Amsterdam
Zeeburgerpad 1
1018 AH Amsterdam

Oké, we geven toe: dit kan beter. Maar oefening baart kunst toch?

En zo doet een bijna wereldkampioen het…

Ben jij een koffieliefhebber en heb je altijd al eens een Coffee Workshop willen volgen? In samenwerking met de Coffeecompany geven we een workshop weg waarin jij en vier vrienden door een enthousiaste barista wegwijs worden gemaakt op het gebied van koffie. Je hoeft alleen voor 1 april a.s. onderstaand formulier in te vullen en te duimen. De winnaar zal op op 2 april op deze pagina bekend worden gemaakt.

Het bericht Winnen: barista workshop verscheen eerst op vtwonen.

…read more