6 snelle stylingideeën: fluo kick

tape-fluo-kick

Spring eens uit de band en geef je huis een colour boost met fluo accenten. Zes snelle stylingideeën voor een huis met pit.

Ingesnoerd

Met strijkijzersnoer in fluo kleuren kun je mooie dingen maken, sterker nog: je kunt ermee schrijven! Dus: koop wat extra meters en laat je fantasie spreken. De lamp maakten we zelf van een frame en felgekleurde stof. Een beetje over the top, maar wél leuk!

Plaats delict

Zo maak je je huis nét even wat spannender: plak langs de contouren van je meubels en accessoires – de lamp, het bankje en de vaas – knalroze tape. In tien minuten creëer je een budgetvriendelijk dessin op je muur.

zithoek-fluo-kick

Groentjes

Donkergrijs is de ideale achtergrond voor een paar grasgroene accenten, en – doe eens gek! – een knalgroene kamerdeur. Het is een kwestie van durven. Mix het met oranje om de ruimte wat warmte mee te geven. Extra idee: doop de poten van een krukje of tafeltje in fluo-oranje verf.

Bekijk alle zes de instant styling ideeën >>

Styling: Frans Uyterlinde
Fotografie: Jansje Klazinga

Het bericht 6 snelle stylingideeën: fluo kick verscheen eerst op vtwonen.

…read more