Winnen: evohome systeem t.w.v. €1495,-

evohome

De temperatuur voor elke kamer apart bepalen? En dat ook nog eens op afstand? Dat kan nu met het evohome systeem van Honeywell. Naast controle over de temperatuur helpt evohome je ook met energie besparen. Je maakt op langlevejehuis.nl nu kans op een evohome systeem t.w.v. € 1495,-.

Evohome verwarmt alleen de ruimten in huis waarvan jij aangeeft dat ze verwarmd moeten worden. Het is dus nooit meer te koud of te warm, maar altijd precies zoals jij dat wenst. Door op deze manier met je verwarming om te gaan, bespaar je bovendien op je energiekosten.

De bediening van evohome gaat heel simpel thuis via een touchscreen bedienpaneel of op afstand via een app op je smartphone of tablet. Dus ook als je onderweg bent, bepaal je hoe jouw huis verwarmd is.

Doe de test en win
Wil jij kans maken op een evohome systeem inclusief montage (goed te weten: er hoeft niet gebroken te worden in je huis, het systeem is compleet digitaal), doe dan nu de Lang Leve JE Huis Test en wie weet win jij!
Let op: je kunt tot 31 maart 2014 meedoen aan deze actie. De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld door Langlevejehuis.

Bekijk nu de video om meer te weten te komen over evohome.

Het bericht Winnen: evohome systeem t.w.v. €1495,- verscheen eerst op vtwonen.

…read more