Zelf maken: kledingrek

wit kledingrek

Een kledingrek is naast praktisch ook decoratief. Je kunt hem kant en klaar kopen, maar zelf maken is eigenlijk veel leuker. Zo kun je het rek helemaal naar eigen wens maken en aanpassen op de daarvoor bestemde ruimte.

Kledingrek zelf maken
Bij onze zelfmakers vind je al enkele voorbeelden om je eigen kledingrek te maken. Zoals dit kledingrek op wieltjes (met instructies). Je kunt natuurlijk ook andere materialen gebruiken: we geven je een paar voorbeelden met een houten tak. Een staand (houten) kledingrek kun je ook gemakkelijk zelf maken, op SophieSweetVintage vind je de instructies. Geef ‘m een leuk kleurtje voor de finishing touch!

Uniek kledingrek
Ben je op zoek naar een uniek kledingrek? Blogger Ivania Carpio van Love Aesthetics geeft op haar blog inspirerende voorbeelden en instructies voor bijvoorbeeld een hangend kledingrek van een steigerbuis, een steigerbuizen kledingrek tegen de muur en een multifunctioneel kledingrek.

kledingrek muur

Klein rek
Niet zoveel ruimte? Raak geïnspireerd door de geometrische kledingrekken van Annaleena Karlsson.

hangerkleding

Beeld: Thischicksgotstyle & Weekdaycarnival

Het bericht Zelf maken: kledingrek verscheen eerst op vtwonen.