De vtwonen tegelcollecties bij LifestyleXperience Plus

vtwonen-tegels-lifestyleXperience
Carlein Kieboom, presentatrice Stephanie Tency, cameraman Ralph van Gent en Falko Koster

Op v

Op zaterdag 1 maart schuift hoofdredacteur Carlein Kieboom aan in het programma LifestyleXperience Plus op RTL 4. Ze vertelt hier over het mixen en matchen van woonstijlen en je krijgt een mooi beeld van de vtwonen tegelcollecties. vtwonen tegels zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Mat, glanzend, met en zonder dessin of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. En je kunt sinds kort ook voor de tuin kiezen voor tegels van vtwonen.

vtwonen tegelcollectie
De vtwonen tegelcollectie werd door de vtwonen stilisten in samenwerking met Douglas & Jones ontworpen. De collectie is helemaal van nu en geschikt voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. De vtwonen tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus ook voor de badkamer en slaapkamers.

duostone vtwonen buitentegels
duostone is dé oplossing om de mooiste vloertegels nu ook buiten op je (dak)terras, balkon, veranda of patio te leggen. De tegels zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens super praktisch. Zo heb je geen last van mos of algengroei, zie je geen kringen van water en heb je geen last meer van vlekken van bijvoorbeeld wijn, koffie of vet. De vtwonen buitentegels zijn dus erg makkelijk in onderhoud. Zelfs de zon heeft geen invloed op de tegels, de kleur blijft gewoon altijd behouden.

Kijk op zaterdag 1 maart van 13.25 tot 13.55 uur naar LifestyleXperience Plus op RTL 4 voor o.a. een interview met hoofdredacteur Carlein Kieboom en laat je inspireren door de vtwonen tegelcollecties.

Carlein Kieboom, presentatrice Stephanie Tency, cameraman Ralph van Gent en Falko Koster

Op vtwonentegels.nl en vtwonenbuitentegels.nl vind je meer informatie en een overzicht van alle dealers.

Het bericht De vtwonen tegelcollecties bij LifestyleXperience Plus verscheen eerst op vtwonen.