Vacature: Interieuradviseur gezocht regio Noord Holland Noord!

gezocht

Is het jouw droom om bij de mensen thuis leuke woontips en adviezen te geven? Ze op weg te helpen om van hun huis een thuis te maken? Lijkt je dit een uitdaging? Word dan stylist bij de InterieurTipgever!

Als stylist van de InterieurTipgever ga je als zelfstandig adviseur te werk in jouw regio. Je wordt door ons natuurlijk eerst op het werk voorbereid en daarna zullen we je ook uitgebreid begeleiden. We hebben een kant-en-klare-formule waar je zo mee aan de slag kan. Kijk op onze site wie we zijn en wat we doen.

Voor ons netwerk van interieurvormgevers ben ik op zoek naar een nieuwe freelance medewerker voor de regio Noord Holland Noord.

Waar moet je aan voldoen om in aanmerking te komen om deel uit te maken van ons netwerk? Uiteraard moet je “iets” hebben met wonen. Daarnaast is het een pré dat je een interieurontwerper opleiding succesvol hebt afgerond. Zonder opleiding hoef je niet te reageren. Ik wil mijn ”voorraad” met potentiële stylisten uitbreiden, dat wil zeggen dat er niet altijd plek is daarom bewaar ik je gegevens.

Aangezien het netwerk uit veel dames bestaat, wat natuurlijk erg gezellig is, mag het team wat mij betreft worden uitgebreid met heren…Maar ook dames worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Mail je vraag of stuur je CV en een foto op naar info@deinterieurtipgever.nl Wie weet tot binnenkort!

…read more