Space bag vacuüm opbergzakken, handige ruimtebespaarders!

space-bag-kopen

Je kent het wel, je gaat op zoek naar een mooie kast met lekker veel opbergruimte. Je loopt door de winkel en beseft dat de mooiste kasten uiteraard de minste opbergruimte hebben! En kasten met veel opbergruimte zijn gelijk weer een grote en logge sta-in-de-weg. Een bekend probleem, want iedereen heeft te weinig opbergruimte.

Space Bags

Een goede oplossing voor dit probleem is het Space Bag vacuüm opbergsysteem. Deze vacuüm opbergzakken besparen enorm veel ruimte in je kast of je koffer. Heb je volumineuze producten die veel ruimte innemen zoals je winterdekbed, kussens of zomerkleding? Stop deze dan in een Space Bag en bespaar tot wel 3 maal in volume! Door het speciale ventiel ontsnapt de lucht uit de opbergzakken, maar kan deze niet meer terug.

Er zijn verschillende type Space Bags te koop. Bij de Space Bag Roll Off en de Space Bag Pull Down duw je de lucht handmatig uit de opbergzakken. De Space Bag Vac kan met behulp van de Turbo Valve aansluiting op een stofzuiger aangesloten worden om vacuüm te zuigen. Daarnaast kan je Space Bag vacuüm opbergzakken kopen in verschillende afmetingen, speciaal voor bijvoorbeeld dekbedden, pakken of (trouw)jurken.

Space Bag op vakantie

Niet alleen thuis, maar ook op vakantie heb je vaak te weinig ruimte. Wat dacht je van een kampeervakantie met de camper of tent? Of te weinig ruimte in je koffer of backpack? Ook hier kan je de Space Bag gebruiken om ruimte te besparen. Daarnaast zorgen de vacuüm opbergzakken er ook nog eens voor dat de inhoud vocht- en stofvrij blijft. Ideaal dus!

Bekijk het onderstaande filmpje en laat je overtuigen!

Watch this video on YouTube.